Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tämä on Telnova Oy henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 01.03.2020. Viimeisin muutos 01.03.2020.

  1. Rekisterinpitäjä
    Telnova Oy, Amerintie 1, 04320 Tuusula
  2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
    Teemu Turunen, teemu.turunen@telnova.fi, +358504066637
  3. Rekisterin nimi
    Telnova Oy:n henkilötietojen käsittelyä markkinoinnissa ja asiakas- ja sidosryhmäsuhteissa koskeva henkilörekisteri.
  4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteiden hoitaminen, yhteydenpito ja esimerkiksi erilaisten kyselyiden tekeminen. Henkilötietoja käytetään yrityksen viestintään, markkinointiin ja myyntiin. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on rekisterinpitäjälle kuuluva oikeutettu etu käsitellä tietoja ja viestiä sidosryhmien yhteyshenkilöille heidän vastuualueeseensa liittyvistä asioista. Henkilötietoja kerätään rekisteröidyiltä itseltään ja julkisista lähteistä, kuten internetistä yritysten julkisilta verkkosivuilta, verkon yhteisöpalveluista tai muista vastaavista rekistereistä tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi tms. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.
  5. Rekisterin tietosisältö
    Rekisterissä käsitellään seuraavia tietoja:
    yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
    työtehtävään liittyvät tiedot, kuten tehtävänimike ja vastuualue
    työnantajayritystä koskevat tiedot
    tapahtumatiedot, kuten rekisteröidyn osallistuminen tilaisuuksiin
    tiedot rekisteröidyn käyttämistä markkinoinnin sisällöistä, kuten viestien avaus- ja klikkaustiedot
  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.
  7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
    Osa rekisterinpitäjän käyttämistä henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä palveluista voi toimia Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tietojen siirrossa noudatetaan tällöin tietosuojalainsäädännön vaatimuksia ja käytetään esimerkiksi Euroopan komission mallisopimuslausekkeita sovittaessa tietojen siirrosta henkilötietojen käsittelijätahon kanssa.
  8. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.
  9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
    Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

VALITSE KIELI
Hae
Generic filters
Filter by Tuoteryhmät
Valokennot
Lähetin vastaanotin pari
3000-sarja
6000-sarja
7000-sarja
8000-sarja
9000-sarja
Spacepak
Peilikennot
8000-sarja
Spacepak
Kohdevalokennot
8000-sarja
Spacepak
Taustavaimennetut valokennot
Valokennot vahvistimella
PA-sarja valokennot
PA-vahvistimet
MPA-monikanavaiset vahvistimet
PAB-vahvistimet
Ohjelmoitavat PABP vahvistimet
Valoverhot
Valoverhot teollisuuteen
Lähetin vastaanotinpari (SS01)
Kohdevaloverhot
Mittaavat valoverhot
SS02 valoverhot
Haarukka-anturit
Kehys-anturit
Virtalähteet
Optiset kuidut
Valmiskaapelit
Lisätarvikkeet
Kiinnitystarvikkeet
USB-muuntimet
Peilit
Adapterit / linssin suojat
Kannat ja liittimet
Pekka Turunen

toimitusjohtaja
+358 44 230 1900
pekka.turunen@telnova.fi

Teemu Turunen

myynti-insinööri
+358 50 406 6637
teemu.turunen@telnova.fi

Tommi Turunen

myynti-insinööri
+358 50 406 6636
tommi.turunen@telnova.fi